Apenheul (22 km) - www.apenheul.nl, Bataviastad (47 km.) Lelystad - www.bataviastad.nl, Open Luchtmuseum (51 km.) - www.openluchtmuseum.nl en Burgers Zoo (52 km.) Arnhem - www.burgerszoo.nl - of Paleis Het Loo (21 km.) - www.paleishetloo.nl - is allemaal mogelijk. Ook kan men gaan zwemmen in Recreatiecentrum De Brake in Nunspeet (9 km.) - www.debrake.nl

Of maak een keus uit een van de onderstaande attracties.

 

Www.aviodrome.nl
Luchtvaart-Themapark Aviodrome Lelystadvertelt het boeiende verhaal van de Nederlandse Luchtvaart. Afstand 33 km.

www.bakkerijmuseum.nl

Het Nederlandse Bakkerijmuseum in Hattem is met 3 panden en een tunnel onder de straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van ons land. Afstand 33 km.

 

www.biertunnel.nl

Ermelo.Op zaterdag zijn er het hele jaar door rondleidingen door de brouwerij te Ermelo. Je bezoekt de brouwerij, de winkel en dan eindig je in het café. Afstand 23 km.

 

 

www.catalina-pby.nl

Lelystad. Catalina PBY-5A. Diverse toestellen zijn door donaties weer zo gemaakt dat men er weer mee kon vliegen. Je kunt er ook een proefvlucht maken. Afstand 34 km.

 

www.dolfinarium.nl

Harderwijk. Er is een grote verscheidenheid van zeezoogdieren. Men kan ze van heel dichtbij meemaken. Afstand 19 km.

 

www.flevotin.nl

Zeewolde. Bij Flevotin kunt u ambachtelijke tingieters aan het werk zien. Er zijn veel handelingen nodig voordat een tinnen miniatuur of sculptuur gereed is. Afstand 31 km. 

 

www.nederlandsartilleriemuseum.nl

‘T Harde - Het Nederlands Artilleriemuseum. De historische collectie geeft als oudste korps een treffend beeld van de geschiedenis van het Wapen der Artillerie. Afstand 17 km.

 

www.schovenhorst.nl

Putten. Ontdek de geheimen van landgoed Schovenhorst. Het 168 jaar oude landgoed zit vol geheimen en verrassingen. Dit is een foto van de uitkijktoren. Afstand 28 km.

 

www.ambachtenmuseum.nl

Terschuur. Dit museum is één van de weinige musea, waar je als volwassene ook met de handen mag kijken. Afstand 34 km.

 

www.smallert.nl

Emst (12 km.). Vissen op forel en kaarsen maken. Dit zijn dingen die je kunt doen in dit gezinspark. Dus voor elk wat wils, er is ook nog een speelpark. 

 

Kaarsenmakerij

Samen kaarsen maken volgens tradities

www.zandsculpturen.nl

Ieder jaar worden er in Garderen zandsculpturen gemaakt met een vast thema. Dit jaar worden/zijn de Hollandse Meesters nagemaakt.

Afstand 17 km.