Senior Verhuizer, voor uw seniorenverhuizing of woningontruiming

 

Verandert u van woonomgeving? Naast de stress die verhuizen en het inrichten van de woning met zich meebrengt, is het vaak een emotionele gebeurtenis. Tijdens deze gebeurtenis wilt u het liefst de zaakjes op-en-top geregeld hebben en van alle gemakken voorzien zijn. Senior Verhuizer kan u alles uit handen nemen, één contactpersoon die alles rondom het verhuizen voor u regelt.

 

Wat doen ze en waarom?

Zij zijn ontstaan vanuit een behoefte die oprichter Maarten Steffen tegenkwam in het verhuizen, specifiek voor mensen in de 50+ leeftijd en mensen die extra zorg/aandacht nodig hebben. Deze mensen hebben behoefte aan meer diensten dan alleen verhuizen. Reguliere verhuisbedrijven brengen de spullen in principe van A naar B. Senior Verhuizer gaat veel verder. Ze bieden een totaal concept. Ze pakken alles in, demonteren alle spullen, verhuizen de inboedel en sluiten alles weer aan. Als wij klaar zijn hangt alles, staat alles en werkt alles. Tevens regelen ze dat de woning verkoop klaar is of volgens een rapport van de verhuurder netjes wordt opgeleverd. Inmiddels doen ze dit 8 jaar

 

Partners en leden van de Kaart Bond Nederland ontvangen 10% korting.

 

Zie hier hun aanpak: https://youtu.be/sSJmHM0Wj-g

Hier staan de klantbeoordelingen: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/senior-verhuizer

Beloftes Senior Verhuizer

Een compleet aanbod voor totale ontzorging rondom de verhuizing.

Nette ervaren verhuizers/klusjesmannen in zowel omgang als kunde.

Goed verzekerd tot wel €100.000,- (uitbreiding mogelijk)

Heldere communicatie in zowel de voorbereiding als nazorg.

Meer dan 10 jaar ervaring.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.seniorverhuizer.nl. Ook kunt u ze bellen (026-7024260) of mailen (info@seniorverhuizer.nl). Zij komen bij u langs voor  gratis advies en een vrijblijvende offerte.