Online Kaarten

Iedereen, die kan klaverjassen, kan nu online met vrienden of kennissen klaverjassen. Van meerdere deelnemers, die het spel al een of meerdere keren hebben gespeeld, krijgen we enthousiaste berichten.

Ook als u geen donateur bent van de Kaart Bond Nederland kunt u online klaverjassen.

 

Donateurs

Toernooien en competitie(s), weekendenen vakanties worden alleen gehouden voor leden/donateurs van de Kaart Bond Nederland.

Donateurs van de Kaart Bond Nederland hebben eindelijk de mogelijkheid online met elkaar te klaverjassen en ook deel te nemen aan toernooien, competities, kampioenschappen, etc.

Een lijst van deelnemers met contactgegevens is opgenomen op een van de volgende pagina's. Deze is alleen bereikbaar voor donateurs.

Bent u donateur en wilt u zich aanmelden om online te kunnen klaverjassen dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te

vullen en te versturen.

U komt dan op de deelnemerslijst en u krijgt een wachtwoord om deze deelnemerslijst in te zien. Zoek uw vrienden, kennissen of anderen op in deze lijst en maak afspraken om samen een partij te klaverjassen. 

Hoe u dit moet doen kunt u vinden binnen het klaverjasprogramma. Zodra u een wachtwoord heeft gekregen kunt u inloggen op de deelnemerslijst.  Nodig uw vrienden (van de KBN) of kennissen uit om met u een partijtje online te gaan klaverjassen.

 

Aanmeldformulier Online Klaverjassen voor donateurs van de        Kaart Bond Nederland